Bio

STATIK-RACING.NL

Hallo,
ik ben Casper en ik rij sinds 20 mei 2013 bij de CRT (Classic racing team).
Het begon allemaal 2 jaar geleden toen ik samen met mijn vader aan het kijken was bij de demo race in Twello, We keken elkaar aan en we zeiden voor de grap: Zullen we ook een racer bouwen? Via Zündapp Harry in Lieren, die nog een prachtig frame had zijn we aan het knutselen gegaan. Voor onderdelen zijn we heel Nederland door gereden, wat leuke en verassende ontmoetingen opleverden. We zijn er bijna twee jaar mee bezig geweest, maar we hebben ook bijna zelf alles gemaakt . We vinden zelf dat het resultaat er mag zijn en genieten ook vol op van de reacties die wij krijgen. Mijn startnummer is 23. Dat is het oude nummer van Harry Beekman (Zündapp Harry). Wij krijgen de eer om met zijn nummer te rijden en we hebben ook veel hulp gekregen. Er staat ook niet voor niks ZH Tuning op de kuip.

Dit is in het kort hoe het is begonnen de rest kunnen jullie zelf op de site zien en volgen.

Bij deze willen wij de sponsoren en iedereen die geholpen heeft hartelijk bedanken, want zonder hun medewerking was het niet mogelijk geweest om zo’n mooie racer te bouwen. Want vergis je niet het is heel veel werk en het kost heel veel energie.
Wie de racer in het echt wil komen bewonderen nodigen we uit om een van de CRT demo’s te komen kijken.

Wij wensen jullie veel plezier bij het bekijken van de website en laat gerust een krabbel achter in het gastenboek. Alvast bedankt en tot ziens en tot Zündapp.